Paljon kaikkea on ehtinyt tapahtumaan, ja blogin päivittäminen on jäänyt, ihan harmittaa, kuinka kaikkia tapahtumia ei ole ehtinyt aikajärjestyksessä kirjoittelemaan tänne ylös.

Koirat ovat vieneet kaiken vapaa-ajan, eikä edes työnteko ole hidastanut koirien kanssa harrastamista, vaan treeneihin ollaan lähdetty ihan töiden jälkeenkin, eli treenikentällä ollaan treffattu kymmeneltä illalla, heti kun olen vain ehtinyt haukkaamaan jotain purtavaa ja pilkkomaan broileripyörykät pieniksi paloiksi. ;) Kaikki koirat mahtuvat mainiosti messiin, kun käytössä on tätä nykyä ihan oikea farmariauto! Ostin punaisen pösön ja myin pienen sinisen putteron, joka on kyllä edelleenkin mielestäni kaunis!

Into on siis päässyt tutustumaan Kirstulan kenttään, ja onpa saanut opetella myös autossa kauniisti odottamistakin. Pienen "äänenavauksen" jälkeen pikku tolleri odottaa kuin odottaakin ihan kiltisti autossa, jossa se yleensä matkustelee omassa häkissään. Kirstulan koirakentän lisäksi Into on päässyt tutustumaan ihmisjoukkoihin (mm. konttitorilla ja Helsingin Hietaniemen kirppiksellä, joissa kummassakaan ei kannata edes kuvitella etenevänsä kahta metriä enempää, ennen kuin joku taas tulee ihastelemaan pientä pentua. Eräänäkin päivänä sanoin "novascotiannoutaja", "kohta 12 viikkoa" ja "juu saa silittää" varmaan 349 kertaa. Tällä hetkellä ollaan siinä tilanteessa, että koska hyvin moni ihminen on saanut lääppiä Intoa, Into ei ole erityisen kiinnostunut muista ihmisistä arkisissa tilanteissa. Mikä on mielestäni hienoa!) Vieraisiin ihmisiin Into suhtautuu kuitenkin avoimesti ja rohkeasti, eikä epäröi tehdä tuttavuutta, jos vieras ihminen on siitä erityisen kiinnostunut. Olemme käyneet myös rauniotreeneissä, jossa Intoa on kehuttu erittäin lupaavaksi. Hmm, mitähän muuta? Ollaan mökkeilty paljon (kuvia) ja koirat ovat päässeet uimaan, jopa Into osaa pulikoida hienosti innostuessaan. Yleensä se kylläkin tyytyy käppäilemään rantavedessä, mutta kyllä sen saa noutamaankin pienen matkan verran. Niki on alkanut uimaan edistyksellisen paljon ja noutaa jo kaukaakin heitettyjä keppejä! Into ei ole niinkään kepeistä kiinnostunut, vaan noutaa pelkkiä vesileluja, pitäisi joku kerta muistaa ottaa se damikin mukaan (ja sellaiset kuteet, että voi tarpeen vaatiessa mennä itse hakemaan sen noutoesineen, jota kukaan ei halunnutkaan noutaa). Pennun kanssa ollaan matkattu paljon, eikä se enää ulise autossa kuin korkeintaan ensimmäisen minuutin auton lähtiessä liikkeelle. Se on tosiaan ollut mukana niin Helsingin reissulla, kuin myös Tampereella samalla, kun kävimme Nekalan Mustissa ja Mirrissä, josta löytyi vihdoin kauan etsimäni spanielivesikupit, samanlaiset kuin Nikillä ja Rompulla oli ennestään. Ostin Nekalasta Intolle myös vesileikkeihin kelluvan lelun, ja etsin kauan himoitsemaani skottiruudullista kaulapantaa, mutta eipä sitäkään taas tunnu löytyvän yhtään mistään, ainakaan tollerille sopivaa. Alkaa pentupanta jäädä jo huimaa vauhtia pieneksi! Tilattuna on muuten oikein Saksasta (?) asti noutajataluttimet koko kolmen poppoolle. Saas nähdä mahtaako moiset käydä Nikille ja Rompulle alkuunkaan. Jännityksellä odotan..

Jatkossa muuten kuvasaastetta ilmestyy taas jonkin aikaa tänne, tällä hetkellä sieltä löytyykin muutamia uusia otoksia, ja lisää tietty tulossa.

Huomenna suuntaankin taas Riihimäelle opiskelemaan (yh! ahdistavaa!) eli kesäloma olikin nyt sitten tässä. Muistelin, että juurihan potkin lumikökkäreitä keväisellä kävelykadulla ja toivoin, että kesä tulisi nopeasti, ja nyt se sitten onkin jo ohi. No ei tietenkään kokonaan, mutta kauan odotettu loma. Se meni yhdessä hujauksessa töitä tehdessä, mikä tavallaan harmittaa, mutta onpahan taas rahaa hetkeksi elellä ja olla.