..Tuskinpa! Pitikin mennä sanomaan.. Tämän päiväiset hakutreenit oli siis peruttu. Mutta mitä se meitä estämään - lähdettiin Pian kanssa sitten keskenämme treenaamaan koiria. Pialla oli mukana Jilly (sekarotuinen narttu) ja Jade (cavalier kingcharlesinspanieli narttu), minulla pelkästään Into, jolle tehtiin kahdet pistot. Tulin kuitenkin ajatelleeksi, että mikäli hakua tulee treenattua enemmänkin pelkällä kaveriporukalla, voisin ottaa myös Nikiä silloin tällöin mukaan. Poika tarvitsee kipeästi jotain tekemistä, ja uskon haku-harrastuksen soveltuvan pojalle aivan mainiosti. Nuorisojaoston järjestämissä hakutreeneissä viime vuonna (aikalailla näihin aikoihin!) Niki ainakin hakuili hienosti ja sain olla taas oikein ylpeä neekerilapsestani.
Treenien jälkeen Pia otti Jillyn kanssa esineruudun, ja mulla syttyi taas hirveä kipinä treenatatreenatatreenata! Toisaalta syksy on muutenkin hirveän inspiroivaa aikaa - mieleni tekisi valokuvata, piirtää, maalata, kirjoittaa,  tehdä kaikkea luovaa, ja miksei siinä ohella tosiaan treenata niitä koiriakin.
Vaan aika ei tahdo riittää kaikkeen. Perjantainakin olisi ohjelmassa taas vaikka mitä ja pitäisi olla miljoonassa paikassa samaan aikaan. Lauantaina ois Lahdessa mätsäri ja sunnuntaina Hyvinkäällä, tarkoituksena olisi toiseen mennä, mutta täytyy nyt katsoa kumpaan eksyn. Ehkäpä sinne Hyvinkäälle, jos aikaa, rahaa ja bensaa riittää. Saas nähä..!