Torstaina oli vuorossa jälleen hakua. Tuttuun tapaan mukana Into, mutta myös Niki, joka aloittelee haku-uraansa "uudessa" seurassa. Into haki ukkoja hienosti, samoin myös Niki, joka lähti ihmisten perään mielellään.


Hyvinkään agilityhallilla, kuva: Pia


Perjantaina suunnattiin poikien kanssa Hyvinkään agilityhallille, jossa treenasimme tunnin verran Pian + laumansa kanssa. Otin koko poppooni mukaan, mutta treenasin enimmäkseen Nikin kanssa. Intokin pääsi kyllä hiukan tutustumaan agilityyn: sen kanssa mentiin puomia ja matalaa A-estettä, ja putkeakin poika meni kuin vanha tekijä, tosin sitä ollaankin otettu paljon myös kotona. Rompunkin kanssa otin radan pätkää, mutta enimmäkseen Romppu joutui kökkimään autossa, kun ei poika hallillakaan osannut kauniisti odottaa. Seuranaan sillä oli Into, jota sitäkään en viitsinyt sitten jättää hallin seinään kiinni odottelemaan. Treeni ei mennyt hyvin - koirat olivat levottomia eivätkä kuunnelleet, ja minullakin oli jotenkin vääränlainen fiilis. Kengät täynnä hiekkaa ja nenä vuotaen yritin keskittyä siihen mitä tein, mutta huonolla menestyksellä. En ollut myöskään tyytyväinen hallin liukkaisiin, puupintaisiin esteisiin, joiden päällä koirat tuntuivat vain liukastelevan. Niki ei meinannut päästä edes matalaa aata ylös, ja alas se sitten tulikin vauhdilla kompuroiden. Keinullakin se liukasteli aika hurjasti, joten myöhemmin emme sitten keinua enää menneetkään.
Inton kanssa olisi kiva jo päästä aloittelemaan agilityä, mutta mikään seura ei tunnu huolivan niin pientä pentua. Eihän minua kiinnostakaan sen hypyttäminen tässä vaiheessa ollenkaan, mutta olisi paljon sellaista, mitä sen kanssa voisi jo nyt ruveta agilityn eteen tekemään.